BELEDİYE MECLİSİ ARALIK AYI TOPLANTISI 1. BİRLEŞİMİ

ARALIK AYI 1. BİRLEŞİMİ
MECLİS TOPLANTISI
GÜNDEM

1- 05.11.2018 Pazartesi Günü Saat: 17.00'de yapılan 2018 Yılı Kasım Ay'ı Toplantısı 1.    Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.

2- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, 3549 nolu parsel ve çevresine ilişkin imar planı değişikliği talebi ile ilgili önerge.
b) Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, 132 Sokak, No: 6/2 adresinde bulunan konteynırın tahsisinin kaldırılması ile ilgili önerge.
c) Birimler arası ödenek aktarması ile ilgili önerge.

3-İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP,KARARA BAĞLANMASI
- Mülkiyeti Belediyemize ait 404 ada 1 parselin Sağlık Bakanlığına tahsisi ile ilgili komisyon raporu.

4- HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) Mülkiyeti Belediyemize ait 404 ada 1 parselin Sağlık Bakanlığına tahsisi ile ilgili komisyon raporu.
b) Belediyemiz memur dolu kadro değişikliği cetvelinde iptal-ihdas işleminin yapılması ile ilgili komisyon raporu.

5- PLAN-BÜTÇE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:

6- ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
- İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, 179, 181 ve 338 Sokaklar arasında kalan çocuk bahçesine isim verilmesi ile ilgili komisyon raporu.

8- Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.
9- Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

İlçemiz Hakkında

Güzelbahçe, İzmir Merkezi'ne 24 kilometre uzaklıkta, 27 Doğu Boylam, 38 Kuzey Enlemi üzerindedir.

Site İçi Arama